Επαγγελματική Ευκαιρία

Ενδιαφέρεσαι για μια σταθερή και ανοδική επαγγελματική εξέλιξη σε μια αξιόπιστη και πολυεθνική εταιρεία;

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αναζητάμε άτομα με στόχους και όνειρα που επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα εισόδημα , ανεξαρτήτου ηλικίας και προϋπηρεσίας.

Ψάχνουμε για ανθρώπους με όνειρα και φιλοδοξίες που είναι άνεργοι ή είναι απογοητευμένοι από τις ήδη υπάρχουσες εργασιακές συνθήκες ή θέλουν απλά να συμπληρώσουν το εισόδημά τους για να καλύψουν τις οικονομικές τους ανάγκες.

Δραστηριοποιηθείτε άμεσα και συνεργαστείτε με μια πολυεθνική εταιρεία , η οποία έχει αναπτυχθεί τα τελευταία 37 χρόνια σε 95 χώρες και απασχολεί περίπου 2,1 εκατομμύρια ανεξάρτητοι συνεργάτες παγκοσμίως, έχοντας δώσει την ευκαιρία σε πολλούς εργαζομένους να πραγματοποιήσουν τα επαγγελματικά τους όνειρα και τις φιλοδοξίες τους, μέσα σε ένα άριστο και υγιές εργασιακό περιβάλλον.

Ανεξάρτητη συνεργασία, αποφασίζετε εσείς τις ώρες που σας εξυπηρετεί να δραστηριοποιήστε

✔ Κερδίζετε έξτρα χρήματα, με ένα ανταποδοτικό πλάνο αμοιβών

✔ Θα ανήκετε σε ένα μεγάλο δίκτυο Ανεξάρτητων Συνεργατών Herbalife παγκοσμίως

✔ Θα έχετε δοκιμασμένη και ολοκληρωμένη εκπαίδευση και υποστήριξη

ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ

Δεν πρόκειται για πλασιέ, τηλεφωνικές πωλήσεις ή ντίλερ. Επιδιώκουμε μια σταθερή και μόνιμη συνεργασία. Δεν απαιτείται κεφάλαιο. Επικοινωνήστε άμεσα με τους εξειδικευμένους συμβούλους μας , ώστε να αποφασίσετε ποια είναι η κατάλληλη θέση απασχόλησης για εσάς καθώς και το ωράριο εργασίας, part-time ή full-time, ανάλογα τις ανάγκες σας και τον χρόνο που διαθέτετε.

Αν ενδιαφέρεστε πραγματικά για την επαγγελματική ευκαιρία που σας δίνουμε, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ο εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα έρθει άμεσα σε επαφή μαζί σας για να κλείσετε ένα επαγγελματικό ραντεβού.

Επικοινωνία

TOP